Bijeenkomst ‘Waarde van sensoren voor uw bedrijf’

Bijeenkomst ‘ Waarde van sensors en big data voor uw bedrijf’
Donderdag 22 februari van 16.00 tot 16.45 uur

Zoals bekend worden land- en tuinbouw steeds meer een precisiewetenschap, en data op gewasniveau is daarbij onmisbaar. Draadloze sensoren van agrarisch techbedrijf 30MHz bieden die data als toevoeging op uw klimaatsysteem. Diverse telers maken dagelijks bewezen betere beslissingen op basis van real-time informatie die ze op hun smartphone, tablet of desktop binnenkrijgen.

30MHz laat tijdens de Vaktentoonstelling deze bijeenkomst, agrarische ondernemers zelf aan het woord. Zij vertellen waarom ze sneller kunnen reageren op kritieke situaties van de gewassen, bollen of zaden in de kas, opslag of koelcel, en sinds kort ook buiten in en op de grond. Zij verhogen de productiviteit, verminderen gewasverlies en besparen waardevolle energie door de inzet van draadloze sensoren.

Het sensorplatform van 30MHz is in dit verhaal de basis voor het verbeteren van dit productieproces. Gebruikers zetten elk een andere combinatie van sensoren in, die passen bij hun zakelijke behoeften. Ze leggen via praktijkvoorbeelden uit hoe u met een klein project begint en naargelang het proces vordert meer sensoren toevoegt.

AANMELDEN

30mhz-nieuw