Bijeenkomst ‘ Waarde van sensors en big data voor uw bedrijf’
Vrijdag 17 februari van 13.30 tot 15.00 uur

Het thema van de Vaktentoonstelling gaat dit jaar over ‘Big data’. Bedrijven worden groter en er ontstaan steeds meer datastromen. Heb je inzicht in je actuele bedrijfsinformatie? Wat is de kostprijs van jouw product? Hoe kan ik mijn teelt het beste monitoren en managen? De Vaktentoonstelling organiseert een praktisch ingestoken bijeenkomst met de titel ‘Waarde van sensors en Big data voor uw bedrijf’ waar handvaten gegeven worden om data beter te managen. De bijeenkomst op vrijdag 17 februari van 13:30 – 15:00 uur is voor telers- en broeiers van bloembollen. De bedrijven 30MHZ, Dacom, Blue-bi System en Havatec presenteren in een pitch van 20 minuten hun product. Deze tools hebben alles te maken met inspelen op de vraag naar overzichtelijke datastromen om besluitvorming te vereenvoudigen.

Dacom Farm Intelligence
Dacom Farm Intelligence is een innovatief hightech bedrijf dat gespecialiseerde ICT, sensorapparatuur en adviesdiensten ontwikkelt en levert. Dacom adviseur Altjo Medema richt zich in de presentatie op een demonstratie van oplossingen op het gebied van irrigatiemanagement in de bollenteelt.

Havatec Hortidash
HAVATEC presenteert Hortidash, een productie- en statistieken platform voor de tulpenbroei. Op één display kunnen verschillende regel- en registratiesystemen realtime naast elkaar uitgelezen worden.

30MHZ draadloze sensoren
Het inzetten van sensoren in kassen, labruimtes, koelcellen en op het veld wordt steeds populairder en we zien een groeiend aantal concrete toepassingen. 30MHZ levert draadloze sensoren met een intuïtief dashboard in de bloembollensector. In de presentatie vertellen zij over draadloze communicatietechnieken zoals LoRaWAN, SigFox en Zigbee en wat de verschillen hiertussen nu precies zijn op het gebied van bereik, betrouwbaarheid, veiligheid en batterijduur.

Blue-bi Systems
Blue-bi Systems is een Real Management System wat gegevens van menselijke werkzaamheden en systemen inzichtelijk maakt. Personeel legt zijn werkzaamheden vast via terminals op de werkvloer, waartoe ze met een speciale sleutel toegang krijgen. Maar je kunt ook de klimaattechniek, watergift, belichting en bemesting koppelen. En inzicht verwerven in wie waar is en bepalen wie waar is en bepalen wie waar mag komen. Blue-bi Systems laat te zien hoe al die gegevens zijn te koppelen. Big data in de praktijk!

Direct aanmelden

Dacom-Farm-Intelligence-logo-kopie logo-havatec

85. Blue-bi Systems

30mhz-nieuw