Kennissessie ‘Kansen in de Broeierij

Kennissessie ‘Kansen in de Broeierij’ – vrijdag 23 feb 15.00-15.45 uur 

Mogen we u helpen verdienen met duurzaamheid?

De Nederlandse broeierijbedrijven zijn GOUD waard! De broeierij is zeer innovatief. Innovaties zijn veelal gericht opverbetering en optimalisatie van bedrijfsprocessen en een betere kwaliteit van het product. Wordt de innovatieve gedachte ook losgelaten op de kansen met betrekking tot duurzaamheid? Besparingen leiden tot meer winst! Hoe speelt u hierop in?

Bij de bedrijfsprocessen in de broeierij spelen er diverse energievraagstukken. Het loont om ook op gebied van energie innovatief, bewust en scherp te zijn en de kansen die daar liggen echt te benutten. Dit laatste hoeft u niet helemaal zelf te doen…..!

Hoe duurzaam (toekomstgericht) is uw bedrijf?
Kom er tijdens de bijeenkomst achter en leer hoe u (zelf of met een beetje hulp) kunt verdienen met duurzaamheid.De bijeenkomst wordt aangeboden door de gemeente Hoorn in samenwerking met Stichting Energieke Regio en Rabobank West-Friesland.

Informatie
Wilt u meer informatie over de kennissessie broeierij, dan kunt u terecht bij Lex de Kruif, Regiocoördinator Energieke Regio. Telefonisch bereikbaar via T 06-469 67 469 en per mail via  ldekruif@energiekeregio.nl

AANMELDEN