Donderdag 16 februari: Big Data 

Programma
17.45 uur Buffet
18.45 uur Inloop bijeenkomst
19.00 uur Welkom
19.05 uur Presentatie Blue-bi systems
19.30 uur Presentatie Big Data – dr. Frans Feldberg (VU / Amsterdam Center for Business Analytics / Data Science Alkmaar)
20.00 uur Netwerkborrel

Blue-Bi Systems

85. Blue-bi SystemsOp bloembollen- en bolbloemenbedrijven is de bedrijfsvoering ingewikkelder dan vroeger. Grotere aantallen. Complexere processen en systemen. Meer medewerkers. Dus ook meer afbreukrisico’s. Daarom moet je weten wat er op je bedrijf gebeurt. Een bedrijf als Blue-bi Systems kan daarbij helpen. Tijdens de presentatie wordt aan de hand van een bedrijfscase uit de sector aangetoond hoe je Big Data kunt integreren in je bedrijfsvoering.

Big Data – dr. Frans Feldberg

fransfeldberg8

Frans Feldberg is hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is medeoprichter en lid van het dagelijks bestuur van ‘the Amsterdam Center for Business Analyitcs’ (www.acba.nl), een multidisciplinair onderzoeksinstituut op het gebied van big data, business analytics en data science (VU instituut). ACBA werkt samen met een variëteit aan bedrijven aan big data en business analytics-projecten. Frans is tevens mede-oprichter van Data Science Alkmaar, het regionale kennis- en innovatiecentrum op het gebied van data science en big data, waarin de gemeente Alkmaar, Vrije Universiteit (ACBA) en het lokale bedrijfsleven intensief samenwerken. Als business consultant heeft hij ruime ervaring met de ontwikkeling en implementatie van ‘data & analytics driven’ bedrijfsmodellen, diensten en strategieën voor nationale en internationale ondernemingen.

“Het onderwerp Big Data leeft. Mooi dat ik tijdens een vakavond een inleiding over Big Data kan houden. Ik ga mijn toehoorders meenemen in de wereld van Big Data en data science (de wetenschap rondom het analyseren en interpreteren van data). Ik wil vertellen hoe Big Data hun wereld gaat veranderen. De samenleving, de sector, de individuele bedrijven en niet te vergeten de bedrijfsvoering. Ik heb er nu al zin in.” – dr. Frans Feldberg

Direct aanmelden

Deze avond wordt u aangeboden door:

CNB Flynth

Vrijdag 17 februari: Uitreiking Interpolis Tulpenprijs

Programma
17.45 uur Buffet
18.45 uur Inloop bijeenkomst
19.00 uur Welkom
19.05 uur Rabobank
19.15 uur Uitreiking eerste exemplaar boek ‘Tulpenziekten’  – auteur Cor Conijn
19.25 uur Uitreiking Interpolis Tulpenprijs
19.45 uur Netwerkborrel

tulpenziekten

Auteur Cor Conijn presenteert zijn boek Tulpenziekten per groeistadium in beeld. Het boek beschrijft 40 ziekten, plagen en afwijkingen en hoe deze te herkennen. Na afloop is het boek ook te koop. Een ziekte kun je kan goed bestrijden of voorkomen als je de oorzaak weet.

 

Direct aanmelden

Deze avond wordt u aangeboden door:

InterpolisRB_logo_cmyk